Tunus’ta Uyluk Liposuction

liposuction uyluk 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta uyluk liposuction hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir uyluk liposuction’ı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki uyluk liposuctionı hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta uyluk liposuction fiyatı

Tunus’ta uyluk liposuctionının ortalama maliyeti 1.800 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 1 ila 2 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 7 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Uyluk Liposuction’ı1800 €

Bunu biliyor muydunuz? Liposuction, meme büyütmenin hemen ardından dünyada en sık yapılanestetik cerrahi operasyonudur. Ve bu tesadüf değildir: hem erkekler hem de kadınlar için vücudun belirli bölgelerinde yağ birikmesi genellikle bir kompleks kaynağıdır.

Sizin için de durum böyle mi? Bu makalede, Tunus’ta uyluk liposuction hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağız.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
Uyluklarda yaşlanma belirtileri: portakal kabuğu derisi

Uyluk liposuction nedir?

Liposuction veya uyluk liposuction ‘ı Tunus’ta nispeten yaygın bir kozmetik cerrahi operasyonudur. Adından da anlaşılacağı gibi, uyluklardaki yağ birikimini gidermeyi amaçlar.

Hastanın ihtiyaç ve isteklerine bağlı olarak operasyon farklı seviyelerde gerçekleştirilebilir:

  • İç uyluklarda: Bu seviyede cildin “dalgalar” oluşturması çok yaygındır. Fazla yağ alındıktan sonra cildi sıkılaştırmak için yüz germe yapılabilir.
  • Heybe olarak da bilinen uylukların dış kısmında: Bu, kadınlardan çok sık gelen bir taleptir ve figürü zayıflatmanın etkili bir yoludur.
  • Uylukların arkası ve önü: Bu bölgeler cilt kırılgan olduğu ve çok elastik olmadığı için dikkatli bir şekilde tedavi edilir.

Tüm bu bölgeler aynı operasyonda tedavi edildiğinde, uylukların dairesel liposuction‘ından söz ederiz. Bu işlem genel anestezi altında gerçekleştirilir, oysa tek bir bölgeyi tedavi etmek için genellikle lokal anestezi yeterlidir.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
Uylukların estetik görünümünün iyileştirilmesi

Cerrahınız, uyumlu bir figürü korumak için kalça, popo veya dizlere de liposuction uygulayabilir. Ameliyat öncesi ziyaret sırasında sizi bu konuda bilgilendirecektir.

Uyluklarda liposuction: Kim için ve neden?

Hormonal dalgalanmalar ve yağ hücrelerinin kalça ve basenlerdeki dağılımı nedeniyle, kadınların uyluk liposuction’ı yaptırma olasılığı daha yüksektir.

Bununla birlikte, giderek daha fazla erkek daha uyumlu bir vücuda kavuşmak için bu operasyona yönelmektedir.

Dahası, doku daha sıkı ve sonuçlar daha öngörülebilir olduğu için prosedür genellikle genç hastalarda daha kolaydır. Yine de yaşlı hastalar mükemmel sonuçlar elde edebiliyor ve birçoğu bu işlemi daha önce yaptırmadıkları için pişmanlık duyuyor.

Uyluk liposuction’ı yaptırmak istemenizin iki ana nedeni vardır: Uyluklarınızın sürtünmesi rahatsızlığa neden olur ve tahrişe yol açar veya sadece alt vücudunuzu iyileştirmek istersiniz. İkinci durumda, liposuction’ın obeziteye bir çözüm olmadığını, sadece figürü yeniden şekillendirmenin bir yolu olduğunu akılda tutmak önemlidir.

Son olarak, uylukların liposuction’ının aşağıdaki durumlarda kontrendike olduğu unutulmamalıdır:

  • hamile kadınlar: operasyonun hamilelik sonrasına kadar ve gerekirse emzirme sonrasına kadar ertelenmesi tavsiye edilir;
  • lösemi veya diyabet gibi belirli hastalıklardan muzdarip hastalar için;
  • flebit veya pulmoner emboli öyküsü olan kişiler.

Sigara içmek, doğum kontrol hapı kullanmak veya aşırı kilolu olmak gibi başka risk faktörleri de mevcuttur: tüm bu hususlar ameliyat öncesi ziyaret sırasında cerrahınız tarafından dikkate alınacaktır.

Ameliyatın farklı aşamaları

Birçok hasta tercihli fiyatlardan yararlanmak için Tunus’a seyahat etse de, uyluk liposuction prosedürü Avrupa’dakiyle tamamen aynıdır.

Ameliyat öncesi konsültasyon

Her cerrahi operasyonda olduğu gibi, beklentilerinizi ve genel sağlık durumunuzu görüşmek üzere cerrahınızla bir ön görüşme yapacaksınız.

Doktorunuz daha sonra, özellikle cildinizin esnekliğini vealınacak yağ kütlesinin boyutunu değerlendirerek morfolojinizin ayrıntılı bir incelemesini yapacaktır.

Ameliyattan bir ay ila 48 saat önce, durumunuza en uygun anestezi türünü belirlemek için anestezi uzmanıyla da görüşeceksiniz.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
Uyluk liposuction simülasyonu öncesi ve sonrası

Aynı anda birden fazla bölgede liposuction yapılacaksa, bu tür bir prosedüre karşı herhangi bir kontrendikasyonunuz olmadığından emin olunarak sistematik olarak genel anestezi önerilecektir.

Operasyonun seyri

Uylukların liposuction’ı nispeten kısa bir operasyondur ve tedavi edilecek alanların kapsamına bağlı olarak 1 ila 2 saat arasında sürer.

Genellikle ayakta tedavi esasına göre gerçekleştirilir: operasyon sabah planlanır ve öğleden sonra geç saatlerde eve dönebilirsiniz. Alınan yağ miktarına bağlı olarak, yine de herhangi bir komplikasyonun izlenmesi için klinikte bir gece geçirmek gerekebilir.

Operasyon günü, cerrah özel bir keçeli kalem kullanarak emilecek alanları işaretleyerek başlayacaktır. Daha sonra anestezi altına alınacaksınız ve 3 veya 4 milimetrelik küçük kesiler yapılacak: bunlar genellikle mümkün olduğunca göze çarpmayacak şekilde cildin doğal kıvrımlarına yerleştirilir.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Türkiye’de uyluk liposuctionı: öncesi ve sonrası fotoğraflar

Prosedürün bu aşamasında, kanamayı sınırlamak ve yağ ekstraksiyonunu kolaylaştırmak için deri altına salin solüsyonu infiltre edilir.

Daha sonra yağ hücreleri, cildi ve dokuları korumak için özel olarak tasarlanmış birkaç milimetre çapındaki mikro tüpler olan köpük kanüller kullanılarak emilir. Operasyonun başında yapılan kesilerden yerleştirilen tüpler, düzensizlik içermeyen homojen bir sonuç elde etmek için yağı yüzeyden ve vücudun derinliklerinden kademeli olarak emer.

Operasyon tamamlandığında, cildin esnekliği doğal olarak sıkılaşmasını sağlayacaktır. Ancak bazı durumlarda, uylukları sıkılaştırmak ve tonlamak için bir yüz germe gerekli olabilir.

Son olarak, cerrah size bir kompresyon külotu (sıkıştırma giysisi) giydirecektir. Liposuction sonrasında, alınan yağ doğal olarak vücut suyu ile yer değiştirerek şişmeye yol açar. Külot, ameliyat edilen bölgeyi korurken bu fenomeni sınırlandırmaya yardımcı olacaktır.

Destek külotu

Ameliyattan sonra

Ameliyatı takiben, doktorunuz tarafından reçete edilen ağrı kesicilerle kolayca giderilebilecek orta derecede ağrı hissedeceksiniz. Ertesi gün, destek külotunu çıkarırken duş alabilirsiniz. Genel olarak, külot 4 ila 6 hafta boyunca giyilmelidir, ödem ise 5 ila 15 gün sonra doğal olarak kaybolur.

Ameliyattan sonraki ilk birkaç hafta içinde genellikle uyluklaramasaj yapılması tavsiye edilir. Bu mekanik eylemin çeşitli avantajları vardır. Özellikle şunlara yardımcı olur

  • toksinlerin atılmasını teşvik eder;
  • cilt dokusunun oksijenlenmesini iyileştirir;
  • lenfatik dolaşımı iyileştirmek
  • şişliği azaltır;
  • ağrıyı azaltır.

İsteklerinize ve bütçenize bağlı olarak, masajı günlük olarak kendiniz yapabilir veya bir fizyoterapist veya masör tutabilirsiniz.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
Türkiye’de Liposuction simülasyonu

Liposuction’ın ilk sonuçları operasyon tamamlanır tamamlanmaz görülebilir olsa da, vücudun operasyondan sonra tamamen iyileşmesi genellikle birkaç ay sürer. Cerrahınız tarafından verilen tavsiyelere dikkatle uyarak, nihai sonuçları yaklaşık 3 veya 4 ay sonra görmeyi bekleyebilirsiniz.

Tunus’ta uyluk liposuctionı ne kadara mal olur?

Sadece birkaç tasarruf yapmak istiyorsanız, bu prosedür için Tunus ‘a gitmeniz tavsiye edilir. Kliniğe bağlı olarak, aynı kalitede bakım için uyluk liposuctionının fiyatı 1.800 ila 2.500 € arasında değişmektedir.

Dahası, tesis içi ekiplerimiz havaalanına vardığınız andan itibaren ve konaklamanız boyunca sizinle birlikte olacaktır. Kendi dilinizde yüksek kaliteli tedavi almanızı sağlamak için bir tercüman hazır bulunacaktır. Böylece tek yapmanız gereken gönül rahatlığıyla konaklamanızın keyfini çıkarmak!


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı geçmesi için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.


‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️