Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi mi düşünüyorsunuz? Bu nihai kılavuz, İstanbul’daki prosedür, iyileşme ve maliyet hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir. Fiyat teklifi isteyin ve Türkiye’de başarılı bir tedavi için en iyi fiyatı alın.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli Türk cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisinin maliyeti nedir?

Pankreas kanseri ameliyatı Türkiye’de İstanbul’da ortalama 8.500 Avroya mal olmaktadır. Hastalığın derecesine, ameliyatın türüne ve seçilen kliniğe bağlı olarak, Türkiye’de pankreas kanseri ameliyatı için en düşük fiyat 4.800 €’dur ve 19.000 €’ya kadar çıkabilir.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi8.500 €
Proton ışın tedavisi42.000 €
Tomoterapi7.800 €
Whipple ameliyatı (pankreatikoduodenektomi)12.800 €
NanoKnife11.200 €

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi

Pankreas vücudun hayati organlarından biridir. Bir dizi önemli işlevi vardır. Birincisi, sindirim için gerekli olan enzim olan pankreas suyunu üretmektir. İkinci işlevi ise kan şekeri seviyelerini düzenleyen insülin hormonunu salgılamaktır.

Karnın üst kısmındaki bu bezde kanser gelişebilir. Hastalık genellikle hücrelerinin davranış ve büyümesindeki bozukluklarla bağlantılıdır. Nadir görülür ve başlangıçta belirti vermez. Erken teşhis genellikle mümkün değildir. Bu da iyileşme şansını azaltabilir .

Pankreas kanserinin tedavisi karmaşıktır. Birçok hasta daha iyi bir tedavi için Türkiye’ye gitmeye karar vermiştir. Ülke, bu hastalık için ileri tedavi stratejilerine yönelik araştırmalarıyla ünlüdür. Yerel uzmanlar devrim niteliğinde tedavi programları keşfetmişlerdir. Bunlar ülkenin bazı hastanelerinde uygulanmaktadır.

Birçok uluslararası hasta Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi görmeyi tercih etmiştir. Medikal turizm, İstanbul Boğazı kıyısındaki bu ülkede amiral gemisi niteliğinde bir faaliyet haline gelmiştir.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi nedir?

Pankreas hücreleri anormal değişikliklere uğrayabilir. Bu da kötü huylu veya kanserli bir tümörün oluşmasına yol açar. Bu durumda hasta pankreas kanserine yakalanır. Hastalık iki şekilde olabilir:

  • Enzim üretiminden sorumlu ekzokrin hücrelerin geçirdiği değişikliklerle bağlantılı olan duktaladenokarsinom , vakaların yaklaşık %95’ini oluşturur,
  • Adenoskuamöz karsinom, hastalığın en nadir görülen formu olan insülin üretiminden sorumlu endokrin hücrelerdeki değişikliklerle bağlantılıdır.

Hastalığın ilk belirtisinin çoğu vakada geç ortaya çıktığı unutulmamalıdır. Bunlar şunları içerebilir

  • Karnın üst kısmında sırta doğru uzanan ağrı,
  • İştah kaybı,
  • İstemsiz kilo kaybı,
  • Son şeker hastalığı,
  • Depresyon,
  • Yorgun hissediyorum,
  • Sarılık veya cildin sararması,
  • Kan pıhtılarının oluşması.

Bu belirtiler ortaya çıkarsa, pankreas kanseri zaten ileri bir aşamaya ulaşmış demektir. Bu nedenle acil olarak etkili bir yöntemle tedavi edilmelidir. Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi çeşitli tekniklere dayanmaktadır. Ülkenin onkoloji uzmanları kişiselleştirilmiş bir bakım süreci planlamak için çalışmaktadır .

İmmünoterapi, prostat kanseri tedavisi, beyin tümörü tedavisi, akciğer kanseri tedavisi ve Parkinson hastalığı tedavisi ile ilgili dosyamızı okuyun.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi nasıl yapılıyor?

Hazırlık

Türkiye’de pankreas kanserine yönelik her türlü tedaviden önce kesin bir teşhis konulması gerekir. Bu nedenle bir ilk konsültasyon planlanır. Bu konsültasyon sırasında doktor hastadan aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli testlerden geçmesini isteyecektir:

  • Kan testi,
  • Karın ultrasonu,
  • BT veya MRI gibi görüntüleme testleri,
  • Endoskopik ultrason
  • Biyopsi.

Tedavi planı, bu çeşitli muayenelerin sonuçlarına göre hazırlanır. Doktor hastayı benimsenen yöntem hakkında bilgilendirir. Ayrıca prosedürün nasıl gerçekleştirileceğini açıklayarak hastayı hazırlar.

Tedavi

Onkologlar artık Türkiye’de pankreas kanserini tedavi etmek için bir dizi yenilikçi yöntem kullanabiliyor. Doktor bunlardan birini seçebilir. Ancak bazen bunların bir kombinasyonunu da tercih edebilir. Karar hastanın sağlık durumuna, kanserin türüne ve ilerleme aşamasına bağlıdır. Onkoloji uzmanları şunları tercih edebilir:

  • Kemoterapi, her bir kanser hücresinin ilaç verilerek öldürülmesini içeren bir tekniktir,
  • Yüksek enerjili ışınlar kullanarak kötü huylu hücreleri öldürmek veya tümörün boyutunu küçültmek için radyoterapi ,
  • Kanserin büyümesini önleyebilecek ilaçların uygulanmasına dayanan hedefe yönelik tedavi ,
  • Distal pankreatektomi , pankreasın etkilenen kısmını çıkarmak için yapılan cerrahi bir prosedürdür,
  • Tüm pankreasın çıkarıldığı total pankreatektomi .

Nekahat dönemi

İyileşme süresini belirlemek mümkün değildir. Birçok faktör iyileşmeyi geciktirebilir. Bunlar arasında seçilen tedavi, sonuç ve hastalığın ciddiyeti yer almaktadır. Ancak iyileşme genellikle birkaç hafta veya ay sürer.

Tedavi süreci kısmi veya tam ameliyat içeriyorsa iyileşme muhtemelen yavaş olacaktır. Hastalar ameliyattan sonra bir hafta hastanede kalmalıdır. Hasta ameliyathaneden çıkar çıkmaz yoğun bakım ünitesine kabulü planlanır. Hasta yakın tıbbi gözetim altında olmalıdır.

Cerrah hastanın sağlık durumunu yakından takip etmelidir. İyileşme dönemi de onlar için uzun olabilir. Nekahat döneminde tıbbi ekip hastayı izleyerek aşağıdakileri yapmalarını sağlayacaktır:

  • Tedavinin herhangi bir olumsuz etkisini tespit etmek
  • Tedavinin etkisini değerlendirin,
  • Yüksek kaliteli tıbbi bakım ile hastaların hızla iyileşmesine yardımcı olun.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler nelerdir?

Riskler ve komplikasyonlar genellikle uygulanan tedaviyle bağlantılıdır. Bunlar şunları içerir

  • Kanama ve enfeksiyon gibi ameliyatla ilişkili riskler,
  • Diyabet gelişimi,
  • Genel anesteziye bağlı alerjiler,
  • Pankreas fonksiyon kaybı,
  • Sağlıklı hücrelerin veya dokuların tahrip edilmesi,
  • Kemoterapi ile ilişkili yorgunluk ve mide bulantısı vb.

Neden Türkiye’de pankreas tedavisi tercih edilmeli?

Pankreas kanserinin Türkiye’detedavi edilmesi birçok avantajı olan bir karardır. Her şeyden önce, ülkedeki hastanelerin çoğu dünya standartlarında tıbbi tesislere sahiptir. Bu kuruluşlarda deneyimli onkoloji uzmanları görev yapmaktadır. Bunlardan bazıları modern, yüksek performanslı tedavi tekniklerinin geliştirilmesine yol açan araştırmalarda yer almıştır.

Tüm bunlar , hastaların deneyimli bir doktorun bakımından faydalanabileceği anlamına gelmektedir . Bu da başarılı tedaviyi destekleyen bir faktördür. Türk onkologlar da hastalarını iyi tedavi edebilmek için ileri teknolojiye güvenmektedir. En tanınmış kuruluşlar İstanbul ve Ankara’da yer almaktadır:

  • Acıbadem Atakent Hastanesi, akredite bir çoklu uzmanlık tesisi,
  • İstanbul’daki Florence Nightingale Hastanesi yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaktadır,
  • İstanbul’da Anadolu Sağlık Merkezi,
  • Ankara’daki Memorial Hastanesi.

Türkiye ayrıca uygun tedavi maliyetleri sunmaktadır. Bu da bu ülkeye tıbbi seyahatin pankreas kanseri olan hem erkekler hem de kadınlar için cazip bir seçenek olmasının bir başka nedenidir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Pankreas kanseri tedavisi hakkında sıkça sorulan sorular

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi ne kadara mal oluyor?

Toplam fiyat çok sayıda faktöre göre değişir. Bunlar arasında hastalığın türü ve evresi ile kuruluşun itibarı yer almaktadır. Türkiye’de pankreas kanseri tedavisinin maliyeti 4.800 ila 19.000 Avro arasında değişmektedir

Başarı oranı nedir?

Türk doktorlar hastalara kesin tanıya dayalı kişiselleştirilmiş tedavi sunmaktadır. Ayrıca son teknoloji ürünü ekipmanlar kullanmakta ve hastalara iyi bakmaktadırlar. Tüm bunlar yüksek bir başarı oranına işaret ediyor.

Türkiye’de ne kadar kalmam gerekiyor?

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisinde kalış süresinin belirlenmesi söz konusu olduğunda pek çok parametre devreye girmektedir. Uygulanan tedavi planı bunlardan en önemlisidir. Hasta en az bir ay boyunca ülkede kalmaya hazır olmalıdır.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisinin sonuçları nedir?

Sonuç, hastanın vücudunun tedaviye nasıl yanıt verdiğine bağlıdır. Tümörün çıkarılma olasılığı ve kanserin evresi gibi faktörler de bunu etkileyebilir. Ancak modern tedavi yöntemleri hastanın yaşam süresini uzatabilir.

Pankreas kanserini tedavi etmek için hangi ülke kullanılır?

Kanser hastaları Almanya, İspanya, Tayland, Kore Cumhuriyeti ve Çin’de iyi bir tedaviye erişebilirler. Ancak Türkiye tercih edilen bir destinasyondur. Makul fiyatlarla kaliteli bakım sunmasıyla öne çıkmaktadır.

Türkiye’de pankreas kanseri tedavisi için tıbbi seyahati nasıl organize ediyorsunuz?

Medikal turizm uzmanlarıyla çalışmak, pankreas kanseri tedavisi için Türkiye’ye seyahatinizi planlamanın kesin bir yoludur. Size çeviri hizmetleri, konaklama, ulaşım, klinik veya hastane seçimi, tedavi vb. dahil olmak üzere eksiksiz bir hizmet sunabiliriz.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️