Türkiye’de omurga cerrahisi

Türkiye’de omurga ameliyatı olmayı mı düşünüyorsunuz? Bu nihai kılavuz, İstanbul’daki prosedür, iyileşme ve maliyet hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir. Fiyat teklifi isteyin ve Türkiye’de başarılı bir ameliyat için en iyi fiyatı alın.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de omurga cerrahisi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli Türk cerrahlarla bir ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de omurga cerrahisi ne kadara mal olur?

Türkiye’de omurga cerrahisinin maliyeti 3.200 € ile 25.000 € arasında değişmektedir. Fiyat, ameliyatın türüne, ameliyat yöntemine, tedavi süresine, ilaçların maliyetine, cerrahların deneyimine ve itibarına ve klinik veya hastane tarafından alınan ücretlere göre değişir.

Lomber omurga füzyonu4900 €
Servikal spinal füzyon6500 €
Diskektomi3200 €
Laminektomi4500 €
Spinal dekompresyon4200 €
Minimal invaziv spinal cerrahi (MISS)4900 €
Skolyoz ameliyatı13500 €
Omurilik stimülatörünün implantasyonu7500 €
Yapay disk replasmanı8700 €

Türkiye’de başarılı omurga cerrahisi için prosedür

Birçok insan sırt ağrısından muzdariptir. Doktorları genellikle bir ilaç tedavisi önerir. Bu bazen acılarını hafifletmek için yeterli olur. Bazen de fizyoterapi gibi alternatif tedaviler önerilir. Ancak bazen bu tedaviler işe yaramaz. Bu durumlarda doktor ameliyatı tercih edecektir.

Omurga cerrahisi hassas bir tıbbi prosedürdür. Sonuçta vücudun çok önemli bir bölümünü ilgilendirir. En ufak bir hata ciddi yan etkilere yol açabilir. Bu yüzden cerrahınızı dikkatli seçmeniz gerekir.

Türkiye , tüm cerrahi ihtiyaçlar için uluslararası hastaları çekmeye başlıyor. Tıbbi altyapısının kalitesi ve beyin cerrahlarının yetkinliği ülkenin başlıca avantajlarıdır. Türkiye boşuna medikal turizmde lider olarak adlandırılmıyor.

Türkiye’de omurga cerrahisi alanında uzmanlaşmış çok sayıda hastane bulunmaktadır. Bu hastaneler İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde yoğunlaşmıştır.

Türkiye’de omurga cerrahisi nedir?

Omurga, sırtın iskeleti olarak bilinir. Omurga, omur adı verilen eklemli kemiklerin bir araya gelmesinden oluşur. Bu kemik kablo önemli bir işleve sahiptir. Başı ve gövdeyi destekler. Tıp uzmanları omurgayı ikinci beyin olarak da adlandırmaktadır. Sinir sistemine bir dizi önemli bilgi iletir.

Omurga ile ilgili bir sorun genellikle sırt ağrısı ile sonuçlanır. Bu ağrı dayanılmaz ve sakat bırakıcı olabilir. Mevcut tedaviler öncelikle ağrıyı hafifletmek için tasarlanmıştır.

Bu tedavi yaklaşımları hastanın durumunu iyileştirmezse, tedavi eden doktor onu bir beyin cerrahisi uzmanına yönlendirecektir. Bu uzman daha ayrıntılı bir tanı koyabilir. Bu, sorunun nedenini ve ideal tedavi tekniğini belirlemelerini sağlayacaktır.

Türkiye’de omurga cerrahisi en uygun tedavi yöntemidir. Tıbbi ekip ameliyat yoluyla sırt ağrısının nedenini düzeltebilir.

İstanbul’da immünoterapi, İstanbul’da prostat kanseri tedavisi ve Türkiye’de beyin tümörü tedavisi fiyatları hakkındaki dosyamızı okuyun.

Türkiye’de kimler omurga ameliyatı olmalıdır?

Türkiye’de bir sağlık kuruluşunda omurga ameliyatı , akut ve inatçı sırt ağrısı çeken kadın ve erkekler için uygundur. Bu prosedür acılarının nedenini ortadan kaldırır. Prosedür esas olarak bir omurga hastalığını veya anormalliğini tedavi etmek için kullanılır. Bu durum şunları içerebilir:

  • Omurilik sinirini etkileyen boyun fıtığı,
  • Bel fıtığı,
  • Omurilikte sıkışmaya neden olan vertebral stenoz,
  • Omurlarda bir şekil bozukluğu veya deformasyon,
  • Bir tümör,
  • Sırt iskeletinin yaşlanmasına bağlı dejeneratif sorunlar,
  • Vertebral kırıklar,
  • Skolyoz belirtisi,
  • Çıkıklar,
  • Omurgada enfeksiyonlar,
  • Yapısal kusurlar,
  • Servikal füzyon vb.

Omurga ameliyatı için ideal yaş veya yaş sınırı nedir?

Hastanın sağlık ve fiziksel durumunun ameliyata girmesine izin verip vermeyeceğini kontrol etmek beyin cerrahına bağlıdır. Bu nedenle, bu tür bir cerrahi tedaviye izin vermeden önce kapsamlı bir teşhis koyması gerekir.

Ameliyat nasıl gerçekleşir?

Hazırlık

Türkiye’de omurga ameliyatı geçirecek bir kişinin bir dizi tıbbi muayeneden geçmesi gerekir. Bunlar şunları içerebilir:

  • Kan testleri,
  • Vücudun röntgenleri,
  • MRI taramaları,
  • Nörolojik testler.

Doktor bazen fiziksel muayene önerebilir. Bu, hastanın sağlık durumunun iyi olup olmadığını kontrol etmek için kullanılır. Bu, operasyona dayanabilecek durumda olmalarını sağlayacaktır.

Operasyon

Türkiye’deki hastaneler ve tıp merkezleri sırt cerrahisi için çeşitli teknikler sunmaktadır. Bunlar şunları içerir

  • Gelişmiş endoskopi, 2 ila 3 mm’lik küçük bir kesi yapılmasını içeren modern bir minimal invaziv teknoloji,
  • Mikrodiskektomi olarak bilinen ve omurun bir kısmının çıkarılmasını içeren disk hernisi ameliyatı,
  • Kronik sırt ağrısı veya dejeneratif değişiklikler için spinal füzyon,
  • Lomber omurga stenozunu tedavi etmek için laminektomi,
  • Sinirler üzerindeki baskıyı azaltmak için foraminotomi.
  • Kemik grefti olarak da bilinen ve kemiğin çıkarılıp yerine konmasını içeren bir ameliyat türü olan kırığı tedavi etmek için korpektomi,
  • Disk replasmanı.

Nekahat dönemi

Türkiye’de omurga ameliyatının ardından hasta 2 ila 3 saat boyunca bir nekahet odasına gönderilir. Daha sonra odalarına dönebilirler. Ancak hastanede kalış süresi birkaç gün sürer. Tıbbi ekip hastanın ilerlemesini izlemelidir.

Hasta bir dizi tıbbi tedavi alır. Bunlar ağrı yönetimini iyileştirmek için tasarlanmıştır. İyileşme genellikle hızlıdır. Hasta üç hafta sonra normal faaliyetlerine devam edebilir.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler nelerdir?

Türkiye’de omurga cerrahisinin hassas bir prosedür olduğu bilinmektedir. Ameliyat sırasında veya sonrasında komplikasyonlar ortaya çıkabilir. En yaygın olanları

  • Yara enfeksiyonu,
  • İnatçı ağrı,
  • Anestezi ile ilgili sorunlar,
  • Omurilik yaralanması,
  • Psödartroz.

Neden Türkiye’de omurga ameliyatı yapılmalı?

Hastaların sırt ağrılarına son vermeleri için çeşitli yollar vardır. Ancak Türkiye ‘de omurga cerrahisini tercih etmek iyi bir seçenektir. Bu sayede yüksek kaliteli bir tedaviden faydalanabilirsiniz. İstanbul’daki hastaneler en üst düzey ekipmanlara sahiptir.

Türkiye’deki birçok cerrah aynı zamanda nöroşirürji alanında da uzmanlaşmıştır. Yetenekli ve son derece deneyimlidirler. Bu nedenle bu uzmanlar her türlü sırt ameliyatını gerçekleştirebilirler. Yine de tedavi fiyatı pahalı değildir.

Hastalar bu rüya ülkeyi keşfetmek için Türkiye’de omurga cerrahisi için bu tıbbi geziden de yararlanabilirler. Kaliteli bir konaklama onları bekliyor.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de omurga ameliyatı acıtır mı?

Ameliyat ağrısız bir süreçtir. Hastaya genel anestezi verilir. Ancak ameliyat sonrası ağrı meydana gelir. Ancak tıbbi ekip hastanın rahat olmasını sağlar. Acılarını hafifletmek için çeşitli tedaviler sunarlar.

Türkiye’de omurga cerrahisinde başarı oranı nedir?

Sırt ameliyatı için İstanbul veya Ankara’yı seçmek iyi bir karardır. Türkiye hastalara daha iyi tedavi sunmaktadır. Türk cerrahlar bu alanda uzmandır. Bu nedenle ameliyatların başarı oranı yüksektir. Bu oran %95’e kadar çıkabilmektedir.

Türkiye’de ne kadar kalmam gerekiyor?

Türkiye’de omurga cerrahisi için kalış süresi, uygulanan tedavinin türüne ve gerekli takip süresine bağlıdır. Büyük bir ameliyat uzun bir iyileşme aşaması gerektirir. Boğaz ülkesinde 6 ay ila bir yıl geçirmeniz gerekecektir.

Omurga ameliyatı için en iyi ülke neresidir?

Birkaç ülke omurga cerrahisi için önde gelen destinasyon unvanını kazanmıştır. Bunlar arasında İspanya, Macaristan, Tayland ve Hindistan bulunmaktadır. Ancak Türkiye diğerlerinden ayrılıyor. Her şeyden önce tıbbi ekibinin uzmanlığı ve altyapısının mükemmelliği ile takdir edilmektedir. Hastalar daha iyi bakım alabiliyor. Hastalar daha düşük maliyetle daha iyi bakım alabilmektedir.

Türkiye’de omurga cerrahisinin sonuçları nelerdir?

Türkiye’deki bu uzmanlaşmış tedaviyi takip etmek genellikle tatmin edici bir sonuç verir. Ağrı kaybolur ve sırt ağrısına neden olan sorun uygun şekilde tedavi edilir. Hasta tıbbi ekibin talimatlarına uyarsa iyileşme oranı optimaldir.

Türkiye’ye seyahatinizi organize etmek

Türkiye’ye tıbbi bir seyahat düzenlemek karmaşık olabilir. En iyi çözüm, uzman bir acenteye güvenmektir. Onların amacı hem tıbbi açıdan hem de turist olarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Acentemiz ulaşım, konaklama, tedavi, ameliyat sonrası takip ve kalışınızın organizasyonu dahil olmak üzere eksiksiz ve yüksek kaliteli bir hizmet sunmaktadır….

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️