Dubai’de liposuction fiyatı

liposuction dubai 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Dubai’de Liposuction, karın, kalça, uyluk, kalça, kollar veya boyun gibi vücudun belirli bölgelerinden yağ almak için bir emme tekniği kullanan cerrahi bir prosedürdür.

EniyiKlinik.com, Dubai’de liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de liposuction fiyatları

Dubai’de liposuction’ın ortalama maliyeti 5.600 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.200 € ile 7.400 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Liposuction5600 €

Liposuction nedir?

Diyet ve egzersizin başarısız olduğu durumlarda liposuction, ister vücutta ister yüz germenin bir parçası olarak çene altında olsun, çözüm sağlar. Vücut oranları ve estetiği konusundaki derin bilgisinin yanı sıra hasta güvenliğine verdiği öncelik ile de öne çıkmaktadır.

Liposuction hizmetleri

Hastaların bireysel hedefleri olan benzersiz kişiler olduğunun farkındayız. İster yapılacak iyileştirmelerin bir listesiyle ideal vücudunuzu şekillendirmek istiyor olun, ister özgüveninizi azaltan sorunlu bir bölge dışında vücudunuzdan memnun olun, size yardımcı olabiliriz. Güvenilir ortak kliniklerimiz Dubai’de aşağıdaki bölgelerde liposuction prosedürü uygulayabilir:

  • Karın bölgesi
  • Silahlar
  • Geri
  • Kalçalar
  • Kalça
  • Göğüs
  • Uyluklar
  • Çene

Özel liposuction tekliflerinin detayları

Dubai’de liposuction fiyatlarını karşılaştırırken, tüm paketlerin eşit yaratılmadığının farkına varmak önemlidir. Prosedürlerin elektif cerrahi hastaları için ayrılmış lüks hastanelerde yüksek nitelikli ve deneyimli cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesinin yanı sıra (bu, temiz operasyonlar, daha az enfeksiyon ve daha öngörülebilir sonuçlar anlamına gelir), hiçbir ekstra ücret ödemeden birkaç temel ve önerilen hizmeti içerirler:

  • Liposuction fiyatları, ilgili bölgenin tanımına göre değişir: karın iki bölgeye ayrılır: üst ve alt (göbeğin üstü ve altı). Aşk tutamakları üçüncü bir bölge oluştururken, dış uyluklar tek bir bölge oluşturur.
  • Paketiniz aşağıdaki temel hizmetleri içerir:
    • Beş beslenme ve sağlıklı yaşam seansı.
    • Bir giysi.
    • Optimum sonuçlar için dört lenfatik masaj drenaj seansı (bölgeleri eşitlemek ve iyileşmeyi hızlandırmak için).
    • Altı aylık işlem sonrası takip konsültasyonları.

Dubai’de liposuction için bir aday mısınız?

Birçok erkek ve kadın liposuction’ı ideal vücutlarına ulaşmanın bir yolu olarak görmektedir, ancak bu prosedür herkes için uygun olmayabilir. Genel olarak, aşağıdaki durumlarda liposuction için ideal bir aday olarak kabul edilebilirsiniz:

  • ideal kilonuza yakınsanız
  • liposuction’ın dramatik kilo kaybı için tasarlanmadığını anlamak – inatçı yağ ceplerini çıkarmak ve vücudunuzun şeklini düzeltmek için kullanılır
  • genel sağlık durumunuz iyi
  • sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediniz
  • diyet ve egzersiz yoluyla ideal vücut şeklinize ulaşamadıysanız.

Prosedür nasıl işliyor?

Tedavi edilecek her bölge için ciltte küçük bir kesi yapılır. Kesi içinden dar bir metal tüp (kanül) yağ bölgesine sokulur ve tüp ileri geri hareket ettirilerek yağ tüneller halinde tıraşlanır ve bir emme makinesine veya şırıngaya bağlı bir tüp aracılığıyla boşaltılır. Emilen tüneller ve boşluklar daha sonra yeni konturu oluşturmak için bir kompresyon giysisi ile kapatılır.

Yağ dokusu cilt altından emildiğinde, küçük tüneller ve boş cepler bırakır. Bir bandaj veya kompresyon giysisinin amacı, iyileşmenin gerçekleşmesine izin vermek için bu boşlukları daraltmaktır.

Liposuction ile tedavi edilen bölge elastik bir bandaj veya kuşak ile sabitlenebilir. Bu, morarma ve şişliği en aza indirir ve operasyondan sonra, özellikle şişlik azaldıkça nispeten gevşeyecek olan cildi destekler.

Kılıfın elastik malzemesi, tedavi edilen bölgeler üzerinde eşit basınç sağlamaya yardımcı olarak morarma ve şişmeyi en aza indirir ve cildi dengeler. Bu süreç cildin kendini daha eşit bir şekilde yeniden dağıtmasını sağlar ve sarkma ve cilt düzensizliği riskini en aza indirir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️