Dubai’de gastrik bypass fiyatı

gastri̇k bypass dubai̇ 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Dubai’de gastrik bypass ameliyatı yeni ve devrim niteliğinde bir kilo verme operasyonudur. Bu teknik, daha kısa bir bağırsak döngüsüne bağlı daha düşük bir mide kesesinin oluşturulmasını içerir.

EniyiKlinik.com, Dubai’deki gastrik bypass ameliyat ı hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de gastrik bypass ameliyatı fiyatları

Dubai’de gastrik bypassın ortalama maliyeti 6.200 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 6.000 ila 6.400 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Gastrik bypass6200 €

Gastrik bypass nedir?

Dubai’de Omega Loop Bypass olarak da bilinen gastrik bypass, yeni ve devrim niteliğinde bir kilo verme operasyonudur. Bu teknik, daha kısa bir bağırsak döngüsüne bağlı daha düşük bir mide kesesinin oluşturulmasını içerir.

Mini gastrik bypass, kilo verme hedeflerinize ulaşmada en iyi şansa sahip olmanızı sağlamak için isteğe bağlı 6 aylık bir ameliyat sonrası destek programı içeren kilo verme ve obezite programımızın bir parçası olarak mevcuttur.

Ameliyat neden yapılır?

Dubai’de mini gastrik bypass genellikle diyetinizden emilen yağ ve kalori miktarını sınırlamak için yeni bir malabsorpsiyon kanalı oluşturarak morbid obeziteyi tedavi etmek için yapılır. Genel olarak prosedür, kiloya bağlı, potansiyel olarak yaşamı tehdit eden sağlık sorunları riskini azaltmak için gerçekleştirilir.

Ameliyat kimler için uygundur?

Dubai’de gastrik bypass ameliyatı, kontrolsüz diyabet ve yüksek kolesterol gibi morbid obezite ile ilişkili ciddi sağlık sorunları olan hastalar için önerilir. Ameliyat, BMI değeri 45’in altında olan hastalar için önerilmemektedir. Aşağıda, hastaların bu operasyon için önerilmeden önce karşılaması gereken koşulların bir özeti yer almaktadır:

  • Vücut kitle indeksi 45 veya daha fazla.
  • Obezite ile ilişkili ciddi sağlık sorunları.
  • Gastrointestinal hastalık öyküsü olmaması.
  • Sağlıklı bir yaşam tarzı değişikliğine bağlılık.

Faydalar ve potansiyel sonuçlar

Diğer kilo verme operasyonlarında olduğu gibi, Dubai’de gastrik bypass, yaşam tarzı alışkanlıklarınızı ne ölçüde değiştirdiğinize bağlı olarak uzun vadede kilo vermenin çok etkili bir yolu olabilir. Araştırmalar, hastaların ameliyatı takip eden ilk yıl içinde fazla kilolarının yaklaşık %30’unu kaybedebildiklerini göstermiştir.

Buna ek olarak, aşırı kilo ile ilişkili bazı sağlık koşullarını da iyileştirebilir veya hatta tersine çevirebilir:

  • Diyabet
  • Yüksek tansiyon
  • Hiperlipidemi
  • Kalp hastalığı
  • Uyku apnesi
  • Osteoartiküler hastalıklar
  • Kısırlık

Riskler

Şantın konfigürasyonu nedeniyle, safra kesesi içeriğinin mideye hareketi olan safra reflüsü olması mümkündür. Uzun vadede bu durum kanserojen etkilerle bağlantılı olabilir. Ancak bugüne kadar bu soruna dair herhangi bir kanıt bulunmamaktadır.

Oluşan emilim bozukluğu nedeniyle mikro besin takviyeleri gerekli olabilir.

Ameliyattan önce

Prosedür için geçerli bir aday olarak seçilebilmek için doktorunuz bazı laboratuvar testleri isteyebilir. Ayrıca, alabileceğiniz ilaçlar ve operasyondan önce yiyip içebilecekleriniz konusunda belirli kısıtlamalar olacağından, doktorunuzu her zaman kullandığınız ilaçlar (antikoagülanlar, antihipertansifler veya antidiyabetikler) konusunda da bilgilendirmelisiniz.

Ameliyat sırasında

Mini gastrik bypass çoğu durumda laparoskopik bir teknik kullanılarak gerçekleştirilir. Prosedür aşağıdaki adımları içerir:

  • Karında birkaç küçük kesi yaptıktan sonra, cerrah laparoskopik aletleri yerleştirir ve küçük bir kese yapmak için midenin küçük bir uzunlamasına bölümünü keser.
  • Bağırsağınızın küçük bir bölümü kesilir ve doğrudan mide kesesinin içine dikilir.
  • Böylece yiyecekler doğrudan bağırsağınıza geçerek yağların ve karbonhidratların emilimini önleyecektir.

İşlem sırasında genel anestezi altında uyuyacak ve herhangi bir komplikasyondan kaçınmak için yakından izleneceksiniz. Tüm prosedür birkaç saat sürecektir.

Ameliyattan sonra

Ameliyattan hemen sonra yaklaşık 8 saat boyunca bir şey yiyip içmenize izin verilmeyecektir. Bundan sonra diyetiniz yavaş yavaş sıvıdan katıya dönüşecek ve alabileceğiniz yiyecek miktarı da değişecektir. Mini gastrik bypass büyük bir operasyon olduğu için en az 3 ila 5 gün hastanede kalabilirsiniz. Ayrıca, Dubai’deki doktorunuz yetersiz beslenmeyi önlemek için ameliyatınızdan sonra vitamin ve mineral takviyesi almanızı önerecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️