Macaristan’da emax seramik kaplama fiyatı

emax seramik kaplama fiyatı macaristan 1
Tarafından yazılmıştır Melissa

Macaristan’da emax seramik kronlar hakkında bilmeniz gereken her şey! Budapeşte’de ortalama fiyat nedir? Macaristan’da başarılı bir emax seramik kaplama için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki Emax seramik kaplama hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da Emax seramik kaplama fiyatı

Budapeşte, Macaristan’da bir Emax seramik kronun ortalama maliyeti 420 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat €350 ile €490 arasında değişebilir.

ProsedürMacaristan Fiyatı
Emax seramik kuron420 €

Emax seramik kuron nedir?

Macaristan’daki bir Emax seramik kuron, hem kozmetik hem de restoratif diş hekimliğinde kullanılan çok yönlü bir diş restorasyonu türüdür. Kuronlarımız çok yüksek kalitede ve diğer birçok ülkeye göre daha ucuz olduğu için Budapeşte’de her yıl birçok kişiye diş kuronu konusunda yardımcı oluyoruz.

Bir diş kronu, doğal bir dişin diş eti çizgisinin üzerindeki kısmını kopyalamak için kullanılır ve hasar görmüş, çürümüş veya aşırı dolgulu bir dişi kaplayarak ona güç, işlev ve daha iyi bir görünüm kazandırmak için kullanılabilir. Ayrıca bir dental implant yerleştirildiğinde eksik bir dişi restore etmek için de kullanılabilir.

Yurtdışında Budapeşte, Macaristan’da alacağınız diş kaplama türü, Avrupa’daki özel tedaviyle karşılaştırılabilir, ancak çok daha düşük bir maliyetle olacaktır.

Macaristan’da, deneyimli ve yetkin bir diş hekimi tarafından sağlanan standart bir kuron, Avrupa’daki özel bir diş hekimi için 800 ila 1000 € ile karşılaştırıldığında, yaklaşık 200 € veya daha azına mal olacaktır. NHS diş hekimleri tarafından sağlanan kronların kalitesi genellikle özel olarak ödeme yapmanız durumunda alacağınız kalite ile karşılaştırılamaz.

Mükemmellik için yapılan diş kronları

Diş kronları çoklu bir restorasyon oluşturmak için bir araya getirildiğinde, bu bir köprü olarak bilinir. Macaristan’a düşük maliyetli tedavi için gelen hastalar için Macar diş hekimleri ve diş teknisyenleri tarafından her yıl yüz binlerce kron üretilmektedir.

Mükemmel bir kuron elde etmek için diş hekiminin doğru boyut, şekil ve renkte, optimum görünüm ve işlev sağlayan yüksek kaliteli bir kuron üretmek amacıyla profesyonel bir diş teknisyeniyle iyi bir ilişki içinde olması gerekir. Macaristan’daki diş kliniklerinin mümkün olan en iyi sonuçları sağlamak için kendi diş protez laboratuvarları vardır.

Geçici kronlar

Çoğu hasta şu ya da bu zamanda geçici kuronlarla uğraşmak zorunda kalmaktadır. Macaristan’a sadece kron veya köprü yaptırmak için giderseniz, ilk hazırlık ile son montaj arasında sadece dört veya beş gün olacağından, muhtemelen çok kısa sürede geçici dişlere sahip olacaksınız. Aslında, ilk hazırlık ile son montaj arasında sadece dört ila beş gün geçecektir. Hazırlıktan kısa bir süre sonra diş hekiminiz veya diş teknisyeniniz, daha rahat yemek yiyebilmeniz ve kendinizi iyi hissedebilmeniz için çok kısa vadede sizin için geçici dişler yapacaktır.

Diş implantlarınız varsa ve yeni kalıcı kronlarınızı almadan önce 3 ila 6 ay beklemeniz gerekiyorsa, diş teknisyeni iyi görünmek ve kırılmadan çalışmak üzere tasarlanmış çok yüksek kaliteli geçici kronlar yapacaktır. Bunların yapımı biraz daha uzun sürer ve biraz daha maliyetlidir, ancak buna değer ve kalıcı kuronlarınız yapılana kadar size hizmet edecektir.

Kalıcı kuronlar

Budapeşte, Macaristan’ı ziyaret eden hastalar yalnızca en yüksek kalitede kronlar beklemelidir.

Tipik olarak, diş gezginleri için yapılan kuronlar, metal veya seramik bir yapıya kaynaştırılmış tam kabuk porselen kuronlardır. Bu, diş eti çizgilerinin etrafında siyah çizgiler olmadan kuronun önünün, yanlarının ve arkasının porselen olacağı anlamına gelir. Kuronun doğru boyut, şekil ve renkte olmasını, doğal bir görünüm ve mükemmel uzun ömür için profesyonelce hazırlanmış olmasını bekleyin.

Malzemeler

Diş teknisyenleri tarafından kron yapmak için kullanılan birçok farklı malzeme olmasına rağmen, biz iki ana tip üzerinde yoğunlaşacağız:

Metalle kaynaşmış porselen – Bu, dünyada en yaygın kullanılan malzemedir. Bir porselen diş kronu üretilir ve doğal dişinize veya diş implantınıza yapıştırılmadan önce metale kaynaştırılır. Porselen metal bir yapıya kaynaştırılmazsa, porselen çok kırılgan olacak ve kırılacaktır. Kronun içindeki metal yapı ona güç verir. Kuron yapısı için nikel içermeyen metal, titanyum, altın ve altın alaşımları dahil olmak üzere kullanılabilecek birkaç farklı malzeme vardır.

Zirkonyum diş kronları ve köprüleri

Zirkonyumla kaynaştırılmış porselen – Bu, porselenin metal yerine zirkonyumla kaynaştırıldığı nispeten yeni bir malzemedir. Zirkonyumun avantajı metal içermemesi ve metalin aksine beyaz renkli olmasıdır. Zirkonyum daha pahalıdır, ancak mümkün olan en iyi finisaj gerektiğinde kullanılır.

İki malzemenin kalitesi arasında hiçbir fark olmamalı ve diş hekimi tüm hazırlık ve montaj işlemlerini aynı kalite standartlarında yapmaya devam etmelidir. Teknisyen de en kaliteli malzemeleri kullanmaya ve bunları yüksek standartlarda üretmeye devam edecektir.

Çoğu hasta kron seçerken metale kaynaşmış porseleni tercih eder, çünkü bunlar inanılmaz derecede güzeldir ve her bütçeye uygundur. Zirkonyum popülerdir ancak bu malzemeyi seçen hasta tipi daha iyi estetik için çok daha fazla ödemeye hazırdır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Melissa

Adım Mélissa ve 2014'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Çok çeşitli terapötik alanları kapsayan düzenleyici ve mediko-pazarlama belgeleri yazma konusunda geniş deneyime sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️