Macaristan’da Diş Beyazlatma Fiyatı

diş beyazlatma macaristan 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Macaristan’da diş beyazlatma, diş yüzeyini kaldırmadan diş rengini açmanın çok etkili ancak basit bir yolu olabilir. Dişlerin rengini değiştirmez, ancak mevcut rengi açar.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’da Diş Beyazlatma hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da diş beyazlatma fiyatı

Macaristan’da Budapeşte’de diş beyazlatma tedavisinin ortalama maliyeti 190 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 140 Euro ile 240 Euro arasında değişebilir.

ProsedürMacaristan Fiyatı
Diş Beyazlatma190 €

Diş beyazlatma ne için kullanılır?

Macaristan’da diş beyazlatma, diş yüzeyini kaldırmadan diş rengini açmanın çok etkili ancak basit bir yolu olabilir. Dişlerin rengini değiştirmez, ancak mevcut rengi açar.

Macaristan’da diş beyazlatma prosedürü neleri içerir?

Macar diş hekimi diş etlerine beyazlatma işlemi sırasında onları koruyacak kimyasal bir bariyer uygular. Daha sonra beyazlatma solüsyonu dişlere uygulanır ve kimyasal daha sonra ısı veya ısı ve ışık kombinasyonu ile aktive edilir. Beyazlatma işlemi tamamlandığında, bariyer tek parça halinde kolayca çıkarılır. Diş kökten tedavi edilmişse, daha önce siniri içeren kanal yeniden açılabilir ve beyazlatma ürünü yerleştirilebilir.

İşlem ne kadar sürer?

Macaristan’da diş beyazlatma prosedürü normalde bir saatten fazla sürer, ancak diş hekiminiz size özel ihtiyaçlarınız konusunda tavsiyede bulunacaktır.

Sonuçlardan memnun kalacak mıyım?

Macaristan’ da diş beyazlatma işleminin sonuçları dişlerin orijinal renk tonuna bağlı olarak değişebilir. Dişler zaman içinde hafifçe koyulaşma eğiliminde olacaktır. Etkisi yaklaşık 1 ila 3 yıl sürer, ancak bazen daha uzun sürebilir.

Beyazlatma ne zaman işe yaramayabilir?

Hongriene diş beyazlatma sadece mevcut dişlerinizin rengini açabilir. Diğer bir seçenek de dişin rengini belirli bir tona değiştirmektir. Beyazlatma doğal dişlerde de işe yarar. Herhangi bir tür “takma” diş üzerinde etkili değildir. Buna protezler, kronlar ve kaplamalar dahildir. Takma dişler lekelenmiş veya renk değiştirmişse, Budapeşte’deki diş hekimini ziyaret etmek ve onlardan temizlemelerini istemek faydalı olabilir. Lekeli kaplamaların, kronların ve protezlerin değiştirilmesi gerekebilir. Burada da diş hekiminize danışın.

Macaristan’da diş beyazlatma işleminden sonra dişlerime nasıl bakabilirim?

Diş hekiminizle dişlerinizin rengini nasıl koruyacağınızı ve bu etkiyi korumak için hangi ürünlerin mevcut olduğunu görüşün. Her kişinin yaşam tarzı değerlendirilmelidir, ancak iyi bir ağız hijyeni ve düzenli hijyenist ziyaretleri etkinin daha uzun süre korunmasına yardımcı olacaktır. Bazı kişiler tedaviden sonraki ilk birkaç gün dişlerinin hassas olduğunu fark eder, ancak bu hassasiyet kısa bir süre sonra kaybolur. Diş hekiminiz bu hassasiyeti gidermek için kullanabileceğiniz ürünler konusunda size tavsiyede bulunacaktır.

Prosedür neleri içerir?

Canlı bir diş söz konusu olduğunda, Budapeşte’deki diş hekimi beyazlatma ürününü ağız içine bir diş eti kalkanı gibi yerleştirilen özel olarak tasarlanmış bir tepsi kullanarak uygular. Kimyasal daha sonra ısı veya ısı ve ışık kombinasyonu ile aktive edilir. Üründeki aktif bileşen normalde hidrojen peroksit veya karbamid peroksittir. Diş kökten tedavi edilmişse, daha önce siniri içeren kanal yeniden açılabilir ve beyazlatma ürünü yerleştirilebilir. Her iki durumda da doğru renk tonu elde edilene kadar işlem tekrarlanmalıdır.

İşlem ne kadar sürer?

Öncelikle diş hekiminizi iki veya üç kez ziyaret etmeniz gerekecektir. Diş hekiminizin bir ağızlık yapması ve ilk randevuda bunun için ölçü alması gerekecektir. Diş hekiminiz tedaviye başladıktan sonra, tedaviye evde devam etmeniz gerekecektir. Bu, ağartıcının 2 ila 4 hafta boyunca her seferinde 30 dakika ila 1 saat boyunca düzenli olarak uygulanması anlamına gelir. Bununla birlikte, bazı yeni ürünler bir seferde 8 saate kadar uygulanabilir, bu da tatmin edici bir sonucun bir hafta gibi kısa bir sürede elde edilebileceği anlamına gelir.

Dişlerimin neden beyazlatılması gerekiyor?

Herkes farklıdır ve tıpkı saçlarımızın ve cildimizin rengi gibi dişlerimizin renkleri de farklılık gösterir. Bazı dişler sarımsı bir renge sahiptir, diğerleri daha bejdir ve çok azı gerçekten ‘beyazdır’. Dişler ayrıca yaşla birlikte sararır ve çay, kahve ve kuş üzümü gibi yiyecek ve içeceklerle yüzeyde lekelenebilir. Diş taşları da dişlerin rengini etkileyebilir. Bazı kişilerin dişlerinin iç kısmında lekeler olabilir. Bunun nedeni bazı antibiyotikler veya dişlerdeki lekeyi emen küçük çatlaklar olabilir.

Macaristan’daki sonuçlardan memnun kalacak mıyım?

Tedavi sonuçları dişlerin orijinal renk tonuna bağlı olarak değişebilir. Dişler zaman içinde hafifçe koyulaşma eğiliminde olacaktır. Etkisi yaklaşık 1 ila 3 yıl sürer, ancak bazen daha uzun sürebilir. Bazı kişiler tedaviden sonraki ilk birkaç gün dişlerinin hassas olduğunu fark eder, ancak bu kısa bir süre sonra azalır.

Ev kitleri ne olacak?

Reçetesiz satılan kitler sadece az miktarda hidrojen peroksit içerdiğinden tavsiye edilmez, bu da ürünü daha az etkili hale getirir. Bazıları ayrıca hafif asitler içerirken, diğerleri aşındırıcıdır. Bu ürünler daha ucuz olmasına rağmen, beyazlatma karmaşık bir tedavi prosedürüdür ve yalnızca dişlerinizin kapsamlı bir muayenesi ve değerlendirmesinden sonra bir diş hekimi tarafından yapılmalıdır. Diş hekiminiz tarafından verilen talimatlara uymanız ve önerilen takip randevularına gitmeniz çok önemlidir.

Beyazlatma ne zaman işe yaramayabilir?

Beyazlatma sadece mevcut dişlerinizin rengini açabilir. Diğer bir seçenek de dişin rengini belirli bir tonla değiştirmektir. Beyazlatma doğal dişlerde de işe yarar. Herhangi bir tür “takma” diş üzerinde etkili değildir. Buna protezler, kronlar ve kaplamalar dahildir. Takma dişler lekelenmiş veya renk değiştirmişse, diş hekimini ziyaret edip bunları temizlemesini istemek faydalı olabilir. Lekeli kaplamaların, kronların ve protezlerin değiştirilmesi gerekebilir. Yine diş hekiminize danışın.

Peki ya beyazlatıcı diş macunu?

Artık satın alınabilecek çeşitli beyazlatıcı diş macunları mevcuttur. Dişin doğal rengini etkilemeseler de, lekeleri çıkarmada ve dolayısıyla dişin genel görünümünü iyileştirmede etkilidirler. Beyazlatıcı diş macunu, profesyonel olarak beyazlatıldıktan sonra dişlerin görünümünü korumaya da yardımcı olabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️