Tunus’ta alnın küçültülmesinin fiyatı

fi̇yat i̇ndi̇ri̇mi̇ front tunisie 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta alın küçültme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir alın küçültme için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘taki alın küçültme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta alın küçültme fiyatı

Tunus’ta alın küçültme işleminin ortalama maliyeti 2.300 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 Euro ile 2.600 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Alın küçültme2400 €

Alın küçültme nedir?

Bu prosedür alın küçültme, saç çizgisi alçaltma, saç çizgisi ilerletme veya kafa derisi ilerletme gibi birçok isimle anılır. Birçok hasta yüksek alın için tedavi aramaktadır. Çoğu zaman bu genetik bir özelliktir ve daha nadiren saç dökülmesinden kaynaklanır.

Güzel bir yüz denge ve uyuma sahip olmalıdır. Yüzün üst üçte birlik kısmı, yani alın çok uzun, çok yüksek veya çok genişse bu uyum bozulabilir. Bu nedenle, alnı yüksek olan hastalar alın kısaltma işleminden faydalanabilir ve alın küçültme prosedürü önerilebilir.

Alın küçültme ameliyatı

Tunus’ta alın küçültme için alındaki fazla deri alınır ve saç çizgisi daha ileri bir konuma taşınır. Bu prosedür gerekirse kaş kaldırma ile birleştirilebilir.

Kesi saç çizgisinde gizlenir ve iyileştikten sonra neredeyse görünmez hale gelir. Kesi, operasyondan sonra saçın kesi boyunca uzamasına izin verecek şekilde özel bir şekilde tasarlanmıştır ve böylece daha da gizlenir.

İlerleme derecesi, alnın, saç çizgisinin, saç dökülmesinin (varsa) ve diğer birçok faktörün dikkatli bir şekilde analiz edilmesinden sonra belirlenir. Kesiğin yeri ve tasarımı, ilerleme derecesi ve yeni saç çizgisinin şekli, ortalama sonuçları istisnai sonuçlardan ayıran faktörlerden bazılarıdır.

Alın küçültmenin iyileşmesi ve sonuçları

Alın küçültme ameliyatının iyileşme süresi çoğu hasta için nispeten kolaydır. Göz çevresinde bir miktar şişlik ve morluk olacaktır ve bu morluklar siz iyileştikçe kaybolacaktır.

Yaklaşık bir aylık iyileşme döneminden sonra, bölgede ameliyata dair gözle görülür hiçbir belirti kalmamalıdır. Tunus’taki alın küçültme işleminizin sonuçları son derece doğal görünmelidir. Saç çizgisinin doğal görünümünü korumasını sağlamak için aşırı özen ve hassasiyet kullanılır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️